Izdvojeno


O Samlexu

27.03.

Samlex Europe je obiteljski posao, koji opskbljuje svoje kupce visoko kvalitetnim (mobilnim)  izvorima napajanja, a po konkurentnim cijenama sve od 1991.godine. Samlex Europe proizvodi i distribuira proizvode iz područja napajanja energijom diljem cijelog svijeta u više od 90 zemalja. Pritom, pružajući optimalnu i pouzdanu servisnu podršku.

 

Svi proizvodi u ovom katalogu  su  zajamčeno iscrpno testirani u ekstremnim situacijama, kako se zbog značajne važnosti izvora napajanja ne bi ugrozio cijeli sistem. Naši  zaposlenici spremni su Vam pružiti sve upute i savjete.

Naši proizvodi

27.03.

Imati izvor napajanja na industrijskim mobilnim lokacijama  ponekad je u rekrecijske svrhe a ponekad čista nužnost. Kako got, trebalo bi uvijek biti sigurno i pouzdano. Mobilnost također zahtjeva fleksibilnost u implementaciji, jer su opcije instalacija mnoge – bilo da se radi o brodu, kombiju, kamperu, kamionu ili industrijskom vozilu poput viličara.

Ovaj vodič kroz proizvode uključuje cijelu skalu najvažnijih proizvoda za mobilni izvor napajanja. Pruža relevantne informacije u tabličnom obliku i kratko objašnjenje za svaki proizvod zajedno sa detaljnim uputama u pdf-u. Proizvodi su stavljeni u kategorije, radi lakšeg snalaženja. Ovaj pristup olakšava Vam pronalaženje željenog proizvoda.

Ukoliko imate specifičan zahtjev ili trebate proizvod po svojoj mjeri, slobodno nas kontaktirajte. Naš tim stručnjaka u Nizozemskoj kao i mi ovdije u Hrvatskoj biti ćemo sretni pružiti Vam rješenje. Svi detalji dostupni su na Samlex-ovoj stranici, koja se zbog kontinuiranog poboljšanja i razvoja proizvoda dosta često mijenja.

 

 

Pomorski sektor

27.03.

Proizvodi u kategoriji morskih plovila garantiraju Vam dostatni i pouzdani izvor napajanja na vašem plovilu, bilo da plovite ili upotrebljavate mnogo različitih električnih uređaja istovremeno. Samlex proizvodi namjenjeni za morsku upotrebu i osmišljeni da pruže maksimalnu kvalitetu i pouzdanost za vaše elektro-sustave – kakvo god plovilo imali. Nudimo cijeli spektar baterija, punjača, invertera, informacijskih panela, digitalnih kontrolnih ploča, elektronska upravljanja sve do potpuno integriranih sistema. Naše proizvode svakodnevno koriste brodogradilišta i vlasnici brodova diljem svijeta.