Naši proizvodi


27.03.

Imati izvor napajanja na industrijskim mobilnim lokacijama  ponekad je u rekrecijske svrhe a ponekad čista nužnost. Kako got, trebalo bi uvijek biti sigurno i pouzdano. Mobilnost također zahtjeva fleksibilnost u implementaciji, jer su opcije instalacija mnoge – bilo da se radi o brodu, kombiju, kamperu, kamionu ili industrijskom vozilu poput viličara.

Ovaj vodič kroz proizvode uključuje cijelu skalu najvažnijih proizvoda za mobilni izvor napajanja. Pruža relevantne informacije u tabličnom obliku i kratko objašnjenje za svaki proizvod zajedno sa detaljnim uputama u pdf-u. Proizvodi su stavljeni u kategorije, radi lakšeg snalaženja. Ovaj pristup olakšava Vam pronalaženje željenog proizvoda.

Ukoliko imate specifičan zahtjev ili trebate proizvod po svojoj mjeri, slobodno nas kontaktirajte. Naš tim stručnjaka u Nizozemskoj kao i mi ovdije u Hrvatskoj biti ćemo sretni pružiti Vam rješenje. Svi detalji dostupni su na Samlex-ovoj stranici, koja se zbog kontinuiranog poboljšanja i razvoja proizvoda dosta često mijenja.